Kövess minket!
  
     

A beton átalakításának technikái

A beton átalakításának technikái
2015, március 31.

A házak, lakások, épületek átalakítása soha nem volt egyszerű feladat, zaj, kosz, törmelék, felfordulás jár a nyomában. Egészen mostanáig! Az építőipar fejlődésével ma már hihetetlen gyorsasággal is elvégezhetőek az olyan kisebb átalakítások is, mint amilyen a válaszfalak átütése, ajtóvágás, szellőzőfuratok létrehozása és egyéb falvágással kapcsolatos tevékenységek.

 

Ezeknek az átalakításoknak a megvalósítása többféle módon is lehetséges. A betonfúrás azokban az esetekben ajánlott, amikor a vezetékeknek, csöveknek új járatot kell fúrni a falakba. Ezt általában a gyémánttechnológia segítségével valósítják meg. Az eljárás rezgés és pormentes, tehát nagyon pontos és tiszta vágás ejthető a falon. A furatot állványos betonfúró hozza létre, amit a falhoz rögzítenek, így nincs hibalehetőség.

 

A betonroppantás azokban az esetekben ajánlott, amikor a kivágott beton darabokat ki kell vinni az épületből, de azok mérete miatt egyben ez nem lehetséges. A betonroppantó gép acéltüskék segítségével összeroppantja a betont és lepattintja a vasszerkezetről. Ezután már kisebb darabokban könnyen és balesetmentesen eltávolítható a betontörmelék.

 

A vasbeton, födém vagy betonfal átvágása többféle gép segítségével történhet. A legkézenfekvőbb megoldás természetesen a gyémántszerszám, hiszen gyors, gazdaságos és mellőzi a rezgéseket, amik kárt tehetnek az épület szerkezetében. A vágás minden esetben sima lesz és méretpontos.

 

Vannak azonban egyéb lehetőségek is. Az egyik ilyen a sines géppel végzett betonvágás, valamint kézi gép alkalmazása. Előbbi alkalmas ajtók, ablakok, födémek átvágására, sőt alulról is képes vágni a felületet. A kézi vágás átlagos betonhoz, puhább anyagba képes vágni, de figyelni kell, hogy a vastagság ne haladja meg a 20 cm-t, mert ennél vastagabb anyagot már nem lehet átvágni eredményesen ezekkel a módszerekkel.

 

Haladjon a korral, és válassza a legújabb technológiákat átalakításhoz, mely gyors, biztonságos és pontos. A www.diamondpower.hu weboldalunkon minden szükséges információt megtalál a gyémánttechnológiával kapcsolatban. Tanácsadásért, árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal, és hívja a 70/3636-984-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@diamondpower.hu e-mail címre!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Staff Photographer
Korszerű munkagépek és az épületbontás

Modern világunkban a különböző célokat szolgáló építőipari tevékenységek szinte egymást érik, mely a megnövekedett beruházói és építtetői igények következtében vált...

Close