Kövess minket!
  
     

A mobildaruk előnyei

A mobildaruk előnyei
2018, január 25.

A különböző mobildaruk mérete és felszereltsége eltérő lehet. A standard szerkezeteket úgy alakítják ki, hogy alkalmasak legyenek a nehéz és nagyméretű tárgyak emelésére, fel vannak szerelve láncokkal, drótkötéllel és kezelőpanellel is. Mivel a különböző munkálatok más-más típusú mobildarukat igényelnek, számtalan típusból válogathatunk az egészen kicsitől a monumentálisig.

A statikus daruk nagyon sok helyzetben nem használhatók, ilyenkor jönnek képbe a praktikus mobildaruk. Ilyen helyzet lehet a tereken lévő szobrok emelése, a beltéri liftek beépítése vagy a kis utcákon történő darus emelések. Ezeken a helyszíneken nincs lehetőségünk és kellő terünk egy statikus darut felépíteni, viszont mobildaruval könnyen kivitelezhetők a munkálatok. A szerkezet legnagyobb előnye a rugalmasság, ugyanis nehezen hozzáférhető helyeken is használható. Az építkezési munkálatoknál sokszor probléma lehet a helyhiány. A nagyméretű gépeknek nem könnyű helyet szorítani, de szerencsére ez a mobildarunál ez a probléma nem áll fenn. A mobildaru képes úgy elvégezni az emelőmunkálatokat, hogy közben nem is foglal sok helyet.

A kisebb méret nem azt jelenti, hogy a mobildaru ne lenne alkalmas komoly emelési feladatok elvégzésére. A hatékony kialakításának köszönhetően képes elvégezni ugyanazokat a munkákat, amelyeket a masszívabb és statikusabb daruk. A szerkezet nagy előnye nem csupán az, hogy kevés helyet foglal, hanem a felépítés egyszerűsége is. Sokkal kevesebb időt vesz igénybe egy mobildaru felállítása, mint a klasszikus daruké, így jóval hatékonyabban és gyorsabban tudunk vele dolgozni.

Építési munkálatok elvégzéséhez mobildarura lenne szüksége? Forduljon bizalommal cégünkhöz, a Kopecskó és Társa Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kopecsko.hu webcímre, és tekintse meg szolgálatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-979-1660-as és a 06-88-210-884-es telefonszámok valamelyikén, illetve a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Munkagép kanalak és gémek megbízható szervizelése
Munkagép kanalak és gémek megbízható szervizelése

Egy munkagép meghibásodása esetén mindig gyorsan kell cselekedni. Egyrészt a munkavállaló biztonságát veszélyezteti, ha a munkagép nem rendeltetésszerűen működik, nagyobb...

Close