Kövess minket!
  
     

Betonfúrás épületgépészeti csövek és elektromos vezetékek számára

Betonfúrás épületgépészeti csövek és elektromos vezetékek számára
2014, június 19.

Újonnan vásárolt, valamint már meglévő ingatlanok esetében is gyakori, hogy elérkezik az idő a felújításra, korszerűsítésre, valamint az átépítésre, hiszen mindenkinek van egy elképzelése a kellemes, kényelmes és dekoratív álomotthonról, amely maximálisan kiszolgálja minden komfort igényünket. A mai modern technológiai lehetőségeknek köszönhetően az átalakítási és felújítási megoldásoknak csupán a képzeletünk szabhat határt, amely különösen széles kínálatot jelent az épület szerkezeti átalakításai során.

Betonfúrás

A felújítási és átalakítási folyamatok során jellemző feladat a már meglévő épületek esetében az új épületgépészeti csővezetékek és elektromos vezetékek nyomvonalának kialakítása a beton vagy vasbeton falakban, vagy födémeken keresztül. A gyémánttechnológiás betonfúrás gyors, praktikus és hatékony megoldást kínál a munkafolyamatok elvégzéséhez, valamint az eljárás számos előnnyel rendelkezik más hagyományos módszerekkel szemben:

  • Nincs porképződés, melynek köszönhetően a szennyeződések és az egészségkárosító por elkerülhető.
  • A rezgés minimalizálható, így nem gyakorol negatív hatást az épület szerkezetére.
  • A falban lévő vasalatok helye nem befolyásolja a fúrást és a kifúrt lyuk helyét, így a munkálatok rugalmasan végezhetőek.
  • A munkálatok során a méretpontosság maximalizálható.
  • Minden típusú épületgépészeti csőrendszerhez és elektromos vezetékhez szükséges fúráshoz alkalmazható, például gázcsövek, vízvezetékek, lefolyórendszerek, belső csapadékvíz elvezető rendszerek, füst és égéstermék elvezető rendszerek, elektromos vezetékek és kábelek, stb.

A szakemberek minden típusú épületfal fúráshoz (tégla, beton, vasalt beton, egyéb kőzetek) rendelkeznek megfelelő technológiával a gyémánttechnológiás betonfúrás szakterületén, így egyetlen megbízás sem jelenthet akadályt.

Válassza a profikat!

A Diamondpower változatos szolgáltatási körével gyémánttechnológiás betonfúrással épületgépészeti csövek és elektromos vezetékek esetében is áll az Ön rendelkezésére, hogy otthona olyanná váljon, amilyet megálmodott. Részletes tájékoztatásért látogasson el a www.diamondpower.hu weboldalunkra, valamint egyéni kérdéseivel és igényeivel forduljon hozzánk bizalommal a 70/3636-984-es és 30/3939-785-ös telefonszámokon, illetve az info@diamondpower.hu e-mail címen és reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
targonca-szerviz.hu
Minőségi új és használt targoncák teljes körű szolgáltatással

A különböző méretű cégek és vállalkozások sikeres működésének egyik elengedhetetlen feltétele a munkaterület sajátosságaihoz maximálisan igazodó és elvárásokat kiszolgálni képes...

Close