Kövess minket!
  
     

Bízza profikra az épületbontást!

Bízza profikra az épületbontást!
2018, november 27.

Az épületbontás többféle módon is kivitelezhető, ám mindenképpen olyan szakemberekre van szükség hozzá, akik egyrészt tapasztaltak benne, másrészt rendelkeznek a szükséges gépekkel és engedélyekkel. Ha Önnek is van olyan ingatlana, ami megérett a bontásra, akkor még véletlenül se álljon neki egyedül, hanem bízza olyanokra, akik értenek hozzá, mert komoly következményei lehetnek, ha nem így tesz!

Rengeteg oka lehet annak, hogy egy épület bontásra kerül: városfejlesztés következtében is szükség lehet rá, de akár arról is szó lehet, hogy egy ház annyira megrongálódik egy viharban, hogy balesetveszélyes a benne tartózkodás. Sokan vannak úgy vele, hogy nekiállnának maguk a bontásnak, de egyrészt ehhez be kell szerezni a szükséges engedélyeket, másrészt a munkafolyamat rendkívül balesetveszélyes. Nem egy videót lehet találni az interneten, amiben bontási folyamatokat mutatnak be, és esetenként jól látható a szakszerűtlen épületbontás következménye is: a „munkásra” rádől a fal, beszakad alatta a tetőszerkezet, és örülhet, ha túléli. A közműhálózat a másik veszélyforrás; ha nincs kikötve az áram, ha nincs lezárva a gázvezeték, abból még komolyabb balesetek is származhatnak, de ezt talán nem is kell magyaráznunk. Ha tehát épületbontásra van szükség, akkor mindenképp olyan szakembereket kell megbízni vele, akik tapasztaltak ebben, és minden eshetőségre fel vannak készülve.

Bonyolíthatja a helyzetet, ha az épületbontás után közvetlenül építkezés is kezdődik. Ehhez szükség van a bontási törmelék elszállítására, majd kezdődhet az új épület alapozása. Ha szeretné, hogy a munkálatok a lehető leggyorsabban haladjanak, akkor érdemes olyan szolgáltató segítségét kérnie, aki a bontást és az alap kiásását is vállalja. A MB Trans 2002 Kft. pont ilyen vállalkozás! Cégünk vállalja nem csak az épületbontást, de az ezzel kapcsolatos gépi földmunkát és az alapásást is! Látogassa meg a www.kismarkolo.hu címen elérhető weboldalunkat!

Ha szüksége van a szolgáltatásainkra, nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és megbeszélni velünk a részleteket. Hívjon bennünket a +36-20-955-5714-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a mbalint69@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kopecsko
A mobildaruk előnyei

A különböző mobildaruk mérete és felszereltsége eltérő lehet. A standard szerkezeteket úgy alakítják ki, hogy alkalmasak legyenek a nehéz és...

Close