Kövess minket!
  
     

Dugattyús vagy csavarkompresszor?

Dugattyús vagy csavarkompresszor?
2016, április 1.

Ahogy minden technikai eszköz esetében, úgy a kompresszorok beszerzésekor is felmerülhet a kérdés, hogy melyik típus az, ami leginkább alkalmas az adott munkafolyamat hatékony, eredményes elvégzéséhez. Ha nem biztos benne, pontosan milyen sűrítő berendezésre van szüksége, nem érdemes hozzáértők segítsége nélkül dönteni.

A kompresszorokban levegő sűrítése megy végbe, nagy nyomás előállítása a feladatuk. A bezárt levegőmolekulák összesűrűsödnek, hiszen a tér csökkenése ezt eredményezi. A kompresszorok típusai más-más jellegű tulajdonságokkal bírnak, attól függően, hogy pontosan milyen célt szolgálva működnek. A csavarkompresszorok kiszorítási elven teljesítenek a dugattyús kompresszorokhoz hasonlóan. Amikor választanunk kell, hogy melyik eszközt fogjuk alkalmazni, elengedhetetlen mérlegelni, milyen gyakran és mire szeretnénk használni. Ez nagyban meghatározza az eredményeket, hiszen a csavarkompresszor  kevés üzemeltetéssel hamar károsodhat. A dugattyús kompresszor esetében a levegő sűrítése a dugattyú mozgásával valósul meg, és szakaszosan üzemeltethető, míg a csavarkompresszor rotációs elven működik, és folyamatosan igénybe vehető. Kompresszor beszerzésénél mindenképp érdemes átgondoltan cselekedni, szakember véleményét kérni, megfelelő típusú és megbízható terméket választani.

Magas minőségű kompresszorok igénylésére van lehetősége Kompresszor-Technika Kft-nknél. Csavarkompresszort, dugattyús kompresszort, és egyéb más típusú berendezéseket is megtalál a www.kompresszor-technika.hu oldalunkon. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, ugyanis a kedvező áron való értékesítés mellett kompresszorok javítását vállaljuk, akár garancián túl is. Egyedülálló tevékenységünk mögött hozzáértő szakembereket, színvonalas szakmai hátteret tudhatunk magunkénak.

Működtessen megbízható, időtálló kompresszort a hatékony munkáért, és a sikeres eredményekért! Szerezze be nálunk készülékét, és kérje tanácsunkat bátran! Rendelkezésére állunk az info@kompresszor-technika.hu e-mail címünkön, és a 06-52-411911 –es telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
daru
Faszerkezetek szállítása és mozgatása daruval

Faszerkezetekkel való munkálatokra, esetleg fa oszlopok állítására kerül sor, és a legjobb, legbiztonságosabb segítséget igényli? Az autódaruk tökéletes megoldást nyújtanak,...

Close