Kövess minket!
  
     

Egy egyszerű eszköz, ami pótolhatatlan az építőiparban

Egy egyszerű eszköz, ami pótolhatatlan az építőiparban
2014, május 21.

Aki az építőiparban dolgozik, tudja, hogy alapfeltétel a pontosság és a precizitás. Egy szög, egy csavar, egy gerenda vagy deszka apró hibája már végezetes balesetet okozhat, így a legkisebb dolgokra is gondosan figyelni kell, hiszen az épület épségét, ezáltal számos emberi életet kockáztathatunk ezzel, és természetesen az időt is, amit megspórolhatnánk a figyelmetlenségükkel.

Az építőipari eszközök terén az egyik legalapvetőbb szerszám a mérőszalag, ami nem hiányozhat egyik építőipari munkás készletéből sem. Nagyon fontos, hogy olyan mérőszalaggal dolgozzunk, ami bármilyen anyagnál ugyanolyan pontosan használható, továbbá az, hogy mindig figyeljünk arra, mit is szeretnénk megmérni.

A vízmérték, egy pár centis vonalzó, és egy mérőszalag között is rengeteg különbség van, mindegyiknek több fajtája is létezik. A munka megkezdése előtt legyünk felkészülve arra, hogy esetleg, pár milliméteres elemeket kell majd megmérnünk, de számítsunk több méter hosszúságra is.

Egy pontos mérőszalag minden építőiparban dolgozó munkavállaló számára alapvető eszköz! 

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
építőipar2
Az építőipari munkások szakmája

Sok fiatal nem tudja, merre induljon el általános iskola, esetleg gimnázium, vagy érettségi után. Sokaknak egyik ágazat sem szimpatikus, esetleg...

Close