Kövess minket!
  
     

Faszerkezetek szállítása és mozgatása daruval

Faszerkezetek szállítása és mozgatása daruval
2016, március 1.

Faszerkezetekkel való munkálatokra, esetleg fa oszlopok állítására kerül sor, és a legjobb, legbiztonságosabb segítséget igényli? Az autódaruk tökéletes megoldást nyújtanak, a szállításban pedig a teherszállítmányozással foglalkozó szolgáltatók jelentősen megkönnyíthetik a feladatát.

A faszerkezetes kivitelezés rendkívül egyszerűvé teheti mindennapjainkat, szinte bármilyen épület bővíthető a faanyagok segítségével. Ha magasan szükséges elhelyezni a különféle elemeket, mindenképp nélkülözhetetlen azon gépek igénybe vétele, amelyek a magasba emelés mellett biztonsággal bírják el akár a nehezebb darabokat is. Vannak olyan építmények, amik esetében fa elemekről van szó, és gyakran ennél nagyobb tömegű anyagok is felhasználásra kerülnek. Ilyenkor a legcélszerűbb, és sokszor egyetlen jó döntés az autódaruzás vagy a teherdaruzás. Ezekkel a korszerű berendezésekkel biztonságos, feltételeknek megfelelő, szakszerű megvalósításra számíthatunk. A faszerkezetekkel kapcsolatos tevékenységeknél, a hozzá szükséges anyagok teherszállítmányozásában, és az ehhez hasonlók teljesítésénél nagy segítségünkre vannak az autódaruk és teherdaruk.

Amennyiben autódaruzásra vagy teherdaruzásra van szüksége, a Kovács ’89 Kft. a partnere! Gépparkunk kifogástalan, minden tekintetben kiváló megoldást nyújt a teljesítendő feladatok végrehajtásában. Felelősségteljesen, problémamentesen, hatékonyan teljesítjük a ránk bízott tevékenységeket. Az autódaruzáson, teherdaruzáson kívül szállítmányozással szintén foglalkozunk, amelyekről bővebben olvashat a www.kovacsdaru.hu weboldalunkon. Speciális kéréseinek igyekszünk eleget tenni, nagy figyelmet fordítva a pontos és gyors munkára.

Fa vagy beton oszlopok mozgatását, és bármilyen nagy tömegű anyagok szállítását bízza ránk! Ezzel nem csak a rövid időn belüli munkafolyamat megoldását láthatja, hanem biztonságban is tudhatja a nehéz szerkezeti elemeket, hogy azok később gondtalanul lássák el meghatározott funkciójukat! Bátran keressen fel minket telefonon a 06-30-9333928–as számon vagy e-mailben az info@sanyidaru.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Az autódaruk típusai és használatuk
Az autódaruk típusai és használatuk

Az autódaru az önjáró daruk csoportjába tartozik, lényegében egy gépjármű alvázára szerelt emelőgép, melynek legfőbb előnye a mobilitása. Ennek köszönhetően...

Close