Kövess minket!
  
     

Korszerű munkagépek és az épületbontás

Korszerű munkagépek és az épületbontás
2014, december 11.

Modern világunkban a különböző célokat szolgáló építőipari tevékenységek szinte egymást érik, mely a megnövekedett beruházói és építtetői igények következtében vált szükségessé, legyen szó magán jellegű vagy ipari méretű beruházásról. Napjainkban az építőipari munkálatok nagy százalékánál jellemzően épületbontási folyamatok előzik meg a kivitelezést, hiszen számtalan elavult, rossz állapotban lévő épület vár felújításra.

Minőségi munkagépek épületbontásokhoz

A már meglévő és bontásra váró épületek esetében a szükséges dokumentumok birtokában megkezdődhetnek a bontási munkálatok, melyek minden esetben speciális és funkcionálisan minden igénynek megfelelő munkagépeket és épületbontási technológiákat igényelnek.

  • Magánépületek és épületrészek bontása
  • Régi, használaton kívüli gyárépületek, csarnokok és ipari területek bontása
  • Műemlék épületek helyreállításához szükséges bontási munkálatok
  • Területi átalakításhoz szükséges épületbontási munkálatok
  • Egyéb épületbontási megbízások

Az épületbontások során fontos tényező a környezetvédelem és az újrahasznosítás, amely a manapság nagymértékű energia és nyersanyag felhasználásnak köszönhető, valamint a környezetszennyezési tényezők is jelentősen befolyásolják a korszerű eljárási lehetőségeket és előírásokat egyaránt. A környezetterhelés csökkentése és az újrahasznosítás érdekében modern feldolgozó és darabológépek állnak a megrendelők rendelkezésére, melyek segítségével minőségi másodnyersanyag állítható elő. Az épületbontási folyamatok során fontos, hogy kizárólag szakértők végezzék a folyamatokat, mivel egy-egy eset kifejezetten veszélyes lehet, továbbá professzionális szakértelmet igényelhet.

Válassza a profikat!

A Gép-Partner Kft. sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött, széles szolgáltatási rendszerrel áll új és meglévő ügyfelei rendelkezésére, melyek között a különböző építőipari bontómunkálatokat és feldolgozást is vállalják szakembereink. Az épületbontási munkálathoz számtalan minőségi és korszerű munkagépet, technológiai felszereltséget, valamint szakképzett szakértőket kínálunk megbízóink számára. Bővebb információkért látogasson el a www.geppartner.hu weboldalunkra, valamint keressen minket bizalommal a 0670/ 674 6090-es és a 0670/ 609 0520-as telefonszámokon, vagy az info@geppartner.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
diamondpower.hu
Betonfúrás épületgépészeti csövek és elektromos vezetékek számára

Újonnan vásárolt, valamint már meglévő ingatlanok esetében is gyakori, hogy elérkezik az idő a felújításra, korszerűsítésre, valamint az átépítésre, hiszen...

Close