Kövess minket!
  
     

Minőségi új és használt targoncák teljes körű szolgáltatással

Minőségi új és használt targoncák teljes körű szolgáltatással
2014, május 26.

A különböző méretű cégek és vállalkozások sikeres működésének egyik elengedhetetlen feltétele a munkaterület sajátosságaihoz maximálisan igazodó és elvárásokat kiszolgálni képes géppark, amely a szükséges szakképzett munkaerő segítségével a termelékenységet szolgálja. A folyamatosan fejlődő technológiai lehetőségek lehetővé teszik a cégek számára, hogy egyéni elvárásaiknak megfelelően válogathassanak a neves gyártók munkagépei között, valamint folyamatosan korszerűsíthessék a rendelkezésre álló eszközök tárházát, valamint a hosszantartó és megbízható működésük érdekében elengedhetetlen a rendszeres karbantartás és szervizmunkálatok elvégzése.

Minőségi munkagépek és szervizszolgáltatások

Napjainkban számos olyan vállalati terület létezik, melyek számára nélkülözhetetlenek a minőségi munkagépek, targoncák, például raktározás, szállítmányozás és logisztikai szakágazatok, kereskedelem, építőipar, stb. A targoncák piaci kínálata igen széles, melynek köszönhetően minden terület képviselője megtalálhatja az igényeknek megfelelő eszközöket, azonban a választást számos tényező befolyásolhatja:

  • Hosszú élettartamú munkagépek választása
  • Megbízhatóság, terhelhetőség a speciális elvárásoknak megfelelően
  • Alapfelszereltség, paraméterek, felépítmény és üzemanyagtípus szerinti besorolás
  • Üzemeltetési költségek
  • Kezelhetőség
  • Garancia, szervizlehetőségek
  • Egyéb kritériumok

A minőségi targoncák kiválasztása, legyen szó új vagy használt munkagépekről, a megfelelő körültekintést igénylő feladat, azonban ezt követően gondoskodni kell a megbízható szakszolgálatról, akik a szerviz és javítási munkálatokat elvégzik a szükséges időközönként, ezért vásárlás során érdemes számításba venni a további rendelkezésre álló szolgáltatásokat is.

Válassza a minőséget és a megbízhatóságot!

A TARGONCA KLINIK KFT. sok éves tapasztalatával és számos elégedett ügyfelével a háta mögött széles targonca kínálattal várja új és meglévő ügyfeleit, melyek között új és használt munkagépeket kínál az érdeklődők számára, valamint teljes körű szervizszolgáltatást is nyújt igény esetén, hogy sikeres és jól működő gépek biztosíthassák Önnek a szakmai sikereket. Bővebb információkért tekintse meg a www.targonca-szerviz.hu weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal a 061/ 260-6892-es és a 0630/ 276-6996-os telefonszámon, vagy a targonca.klinik@t-online.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
munkagépek2
A targonca története

Nagyobb gyárakban, áruházakban, ahol bajos nehéz megoldani egyszerre több áru, esetleg nyersanyag fuvarozását az egyik helyről a másikra, többnyire targoncákat...

Close