Kövess minket!
  
     

Mit érdemes tudni a kötélvágásról?

Mit érdemes tudni a kötélvágásról?
2015, november 30.

Házépítés vagy átalakítás során számtalan nehézséggel kell a szakembereknek szembenézniük. Míg hajdanán ezek a munkálatok rengeteg erőfeszítéssel, felesleges károkkal és kosszal jártak, addig napjainkra, a korszerű technológiáknak köszönhetően, ezek könnyebben kivitelezhető feladatokká váltak.

A betonvágás sosem bizonyult egyszerű feladatnak. Ez a masszív anyag nem csak nehezen alakítható volt megkötése után, de a régi technológiák könnyen kárt is tettek a szerkezetében megmunkálás közben. A betonvágást a legelterjedtebb korszerű gyémánttárcsás technológia mellett gyémántszemes kötéllel is elvégezhetjük.

Ezt a típusú megoldást olyan helyeken javasolt alkalmazni, ahol gyémánttárcsával nem vagyunk képesek elérni a kívánt vágási mélységet, illetve, a vágandó rész nem, vagy csak nehezen hozzáférhető. A kötélvágás segítségével szélsőséges terjedelmű, akár több méter falvastagságú elemek is elvághatók.

A kötélvágás előnyei szerteágazóak:

 • Pormentes és rövid a kivitelezési idő
 • Tökéletes méretpontosság
 • Repedésmentes és simára munkált felület (nincs szükség utómunkálatokra)
 • A kötél hossza bővíthető, így nincs méretbeli határ
 • Nehezen hozzáférhető helyeken is professzionálisan alkalmazható

A gyémántköteles vágás esetén e beton vagy fal vastagsága a 60 cm-től több méterig is terjedhet. A gyémántszemes kötél egy acélsodronyból, illetve méterenként 40 darab ipari gyémánttal bevont gyűrűből áll.

A kötélvágás alkalmazási területei a következők lehetnek:

 • Bármilyen nyílás készítése túlvágás-mentesen
 • Oszlopok, tartópillérek, illetve ajtó- és ablaknyílások vágása
 • Víz alatti vágási munkálatok
 • Munkavégzés nehezen megközelíthető helyeken
 • Alaptestek, kémények, pillérek és erősen vasalt szerkezetek bontása, vágása
 • Utólagos falszigetelés készítése

A gyémánttechnológa megannyi lehetőséget nyújt otthona átalakítására, azonban a tökéletes végeredmény kizárólag a megfelelő szakemberek segítségével érhető el.

Mi, a Diamond-Hammer Kft.-nél kiváló szaktudással és minőségi eszközökkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, egyedi, a megrendelő igényeihez igazodó munkálatokkal várjuk Önt is. Szolgáltatásaink részleteiért látogassa meg honlapunkat, a www.diamondpower.hu-t! Kérdés esetén pedig állunk rendelkezésére elérhetőségeink egyikén; telefonon, a 06-70/3636-984-es vagy 06-30/3939-785-ös számon, illetve e-mailben, az info@diamondpower.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Az autódaru bérlésének előnyei
Az autódaru bérlésének előnyei

Építkezéseknél és más olyan munkafolyamatok során, ahol a magasba kell emelni különböző terheket, autódarura van szükség. Az egyszerűbb és jóval...

Close