Kövess minket!
  
     

Munkagép kanalak és gémek megbízható szervizelése

Munkagép kanalak és gémek megbízható szervizelése
2017, november 27.

Egy munkagép meghibásodása esetén mindig gyorsan kell cselekedni. Egyrészt a munkavállaló biztonságát veszélyezteti, ha a munkagép nem rendeltetésszerűen működik, nagyobb gépek esetében még életveszélyes is lehet a hibás munkagép. Másrészt pedig a munka nem állhat le – legalábbis nem hosszú időre – ezért fontos, hogy minél gyorsabban megjavuljon a meghibásodott gép.

A munkagépek szervizelése komoly szakértelmet igénylő feladat, ezért válasszunk megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező szervizt a feladatra. Cégünk, a Gép-Partner Kft. már hat éve foglalkozik munkagépek, törőgépek, osztályozógépek és rakodógépek szervizelésével. Nem csupán költséghatékonyak vagyunk, de könnyen elérhetőek is, ugyanis az ország valamennyi pontján rendelkezésére állunk. Amiatt sem kell aggódnia, hogy túl sokáig állnak le a munkálatok a gép javítása miatt, mert szükség esetén cseregépet is biztosítunk.

Sok esetben csak bizonyos alkatrészek mondják fel a szolgálatot. A munkagép kanalak és gémek meghibásodása esetén az a jó hír, hogy könnyen és gyorsan javíthatók, illetve cserélhetők. Cégünk vállalja munkagép kanalak és gémek helyszíni hegesztését és javítását az ország egész területén, ránk számíthat, ha sürgős megoldásra van szüksége! Nem kell amiatt aggódnia, hogy kicsúszik a szoros határidőből, hiszen egy napig sem kell nélkülöznie a munkagépét! A helyszínen kijavítjuk és meghegesztjük a munkagép kanalakat és gémeket, így maximum pár óra munka esik ki, ez pedig még bőven visszanyerhető. Az ország egész területén rendelkezésére állunk, ezért amiatt sem kell aggódnia, hogy túl sokat kellene utazni a javításért. Megértjük, hogy a munka nem állhat le hosszabb időre, ezért igyekszünk elvégezni a színvonalas javítást, amilyen gyorsan csak tudjuk.

Munkagép kanalak és gémek javításáért forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.geppartner.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-49/817-982-es telefonszámon, illetve az info@geppartner.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Egy kis darutörténelem
Egy kis darutörténelem

Már az ókorban is használtak darukat, de valószínűleg régebben is voltak különféle emelőszerkezetek, amikről viszont nem maradt fenn semmilyen emlék....

Close