Kövess minket!
  
     

Nem mindegy, hogy kire bízzuk a betonacél hajlítást!

Nem mindegy, hogy kire bízzuk a betonacél hajlítást!
2019, november 29.

Magánszemélyként és kivitelezőként sem mindegy, hogy kitől szerezzük be az alapanyagokat egy építkezéshez. Az új építésű ingatlanok minősége ugyanis az alapanyagtól, a munkát végző személyektől és a szolgáltatóktól függ. Éppen ezért az sem mindegy, hogy a betonacél hajlítást ki végzi. A betonacél hajlításhoz ugyanis nem csak megfelelő technológiai háttér, hanem rendkívüli precíz munkavégzés és előírt pontosság is szükséges. A betonacél hajlítás tehát egy igazán speciális, szakmai tudást igénylő feladat, amit csakis szakértő cég végezhet.

Betonacél nélkül ma már nincs is építkezés, éppen ezért kiemelten fontos annak előkészítő folyamata és minősége az ingatlan szempontjából. Ennek az építőelemnek különböző feldolgozási és megmunkálási folyamatai közé tartozik a betonacél hajlításon kívül még a vágás, a kötegelés és a szállítás is, melyeket érdemes egyazon céggel elvégeztetni. A betonacél szerepe tehát jelentős, hiszen a betonba való bedolgozása után megfelelő húzó- és nyomó erőt kell elbírniuk hosszú időn át.

A nem megfelelő munka akár 10%-nyi veszteséget is okozhat a nyersanyagban!

A betonacél hajlítás rendkívül fontos folyamat az épületek szempontjából, hiszen a méretre vágáson felül ez a folyamat is jelentős szerepet játszik a beépíthetőségben. Fontos azonban, hogy csakis megbízható és hozzáértő céget szabad megbízni ezekkel a folyamatokkal, ugyanis a nem megfelelő betonacél hajlítással akár a nyersanyag 10%-a is kárba veszhet, ami jelentős többletköltséget okozhat! A tapasztalt szakemberek azonban nagy gondossággal végzik ezt a speciális műveletet, így sem méretkülönbségekre, sem pedig felesleges hulladékra nem kell plusz költségeket számolnunk.

Ha Ön is egy profi partnert keres, akkor válasza a Ferro-Acél Kft. munkatársait! Gyorsan, pontosan és kedvező áron kínáljuk betonacéllal kapcsolatos szolgáltatásainkat, amelyekről bővebb tájékoztatást a www.ferroacel.com weboldalon találhat! Kérdéseivel keressen bátran az info@ferroacel.com e-mail címen és a +36-22-200-685-ös telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Bízza profikra az épületbontást!
Bízza profikra az épületbontást!

Az épületbontás többféle módon is kivitelezhető, ám mindenképpen olyan szakemberekre van szükség hozzá, akik egyrészt tapasztaltak benne, másrészt rendelkeznek a...

Close